13.5.2009

Väliaikaisia muutoksia

Olemme joutuneet karsimaan väliaikaisesti useita hälytyslistan ja kartan ominaisuuksia palvelimeen kohdistuvan kuorman vähentämiseksi. Muutos on tehty todella nopealla aikataululla ja tästä syystä sivuilla on joitain "kummallisuuksia", kaikki eivät toimi tai ne toimivat normaalista poikkeavalla tavalla.

Asia korjaantuu lähiaikoina, kun tilannehuone.fi sivusto siirtyy uudelle palvelimelle.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saadaan ominaisuudet mahdollisimman pian takaisin käyttöön, kun kännyn opera minillä on raivostuttavan hidasta avata infot yksitellen :)

Tumix kirjoitti...

Listasta löytyy muuten kevyempikin versio mobiililaitteita varten osoitteesta:
http://www.tilannehuone.fi/mobile.php

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tuo kohteesta otettujen kuvien katsominen toimii sit uudistusten jälkeen ;)

Aki kirjoitti...

Kyllähän kuvat näkyvät ihan normaalisti edelleen, ainakin minulla mitä nyt neljällä eri selaimella kokeilin. Ettei olisi joku mainosblokkeri estänyt kuvien näkymisen?

Riinu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tuo mobiiliversio kyllä vaikutti muutenkin paljon kätevämmältä kännykäyttöön, joten bookmarkkasin sen.

Eihän tuo sinällään ihme on että palvelin vähän kyykähtää kun mediatiedoista katsoo noita sivunlatauksien määriä ;)
Ja varmaan tuosta vielä kävijämäärät nousseetkin kun palvelu tullut paremmin ihmisten tietoon.

Anonyymi kirjoitti...

Onko siinä jotain logiikkaa, kun mikroaaltouunin savuaminen näkyy kartalla suurena tulipalona, mutta sataneliöisen navetan tuhoutuminen eläimineen on "vain" keskisuuri?

Rampe kirjoitti...

Hätäkeskus tekee hälytysoiton yhteydessä riskiarvion, jonka perusteella määräytyvät hälytetyt yksiköt. Raaseporin suuren rakennuspalon kohdalla kyseessä oli luultavasti suuri riski, esimerkiksi sairaala, vanhainkoti tms. Hälytyksen jälkeen tilanne kuitenkin elää jatkuvasti ja esimerkiksi Kuortaneen navettapaloa oli loppujen lopuksi sammuttamassa lähes suuren rakennuspaloon hälytettävä määrä yksiköitä.
Eli tiivistettynä, listalla heti näkyvä hälytysnimike (tai vaste) on se, jolla ensimmäiset pelastusyksiköt lähtevät matkaan. Tämän vasteen määrittelee hätäkeskuspäivystäjä hätäpuhelun saatuaan. Tilanne kuitenkin elää jatkuvasti hälytyksen jälkeen, yksiköitä käännytetään matkalta takaisin asemalle, tai toisaalta lisää yksiköitä hälytetään kohteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Rss syöte tökkii pahasti missä vika?

Rampe kirjoitti...

Hitauden aiheuttajasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta pienillä säädöillä syöte tuntuu ainakin nyt toimivan paremmin. Ilmoittakaa jos ongelmat jatkuvat edelleen.