30.5.2009

Muutto tapahtunut

Vaikka aiemmassa viestissä kovasti vakuutin, että muuton ajakohdasta tiedotetaan tarkemmin, emme sitä tehneet. Nyt muutto on kuitenkin suoritettu ja Tilannehuone.fi pyörii uudella HUOMATTAVASTI tehokkaammalla palvelimella.
Olemme kuitenkin edelleen ns. siirtymävaiheessa ja osa kävijöistä ohjautuu edelleen vanhalle palvelimelle, osa uudelle. Tilanteen pitäisi normalisoitua viimeistään vuorokauden sisällä.
Pahoittelemme häiriötä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vaan kun karttapohja ei avaudu laisinkaan enää... onkos kyseessä muuton aikaisia ongelmatilanteista johtuvia syitä

Rampe kirjoitti...

Havaitsimme aamulla vastaavanlaisen ongelman, jonka korjasimme välittömästi (karttapohja ei avautunut, koska yhdessä lisätiedossa oli epäkuranttia sisältöä). Ainakin nyt testatessani kartta avautui ongelmitta sekä Firefoxilla että Internet Explorerilla.

Antaako sivu jonkinlaista virheilmoitusta?

Anonyymi kirjoitti...

Jos tekee kuten minä tein laiskana surffaajana ja jättää tuon maagisen "www":n pois osoitteen alusta niin halytysmap.php palauttaa jotta "Google Mapsin sovellusliittymän palvelin hylkäsi pyyntösi. Tämä voi johtua siitä, että tämän sivuston käyttämä sovellusliittymän avain on jonkun muun sivuston rekisteröimä. Voit luoda uuden avaimen tätä verkkosivustoa varten täällä: http://code.google.com/apis/maps/."

Toimii normaalisti "oikealla" osoitteella FF:lla.

Rampe kirjoitti...

Hyvä huomio. GoogleMapsin avain on tosiaan osoitettu www.tilannehuone.fi -osoitteelle. Tein nyt automaattisen siirron tilannehuone.fi -osoitteesta www.tilannehuone.fi -osoitteeseen. Tämän pitäisi ratkaista ongelmat käytettäessä "väärää" URLia.