4.5.2009

Teknisiä ongelmia

Olemme aamun ja aamupäivän ajan kärsineet teknisistä ongelmista, joiden takia sivusto on toistaiseksi tavoittamattomissa. Ongelmasta on informoitu palvelinta ylläpitävää tahoa ja korjausta asiaan odotetaan vielä aamupäivän aikana.

Päivitys: Tilannehuone toimii jälleen, pahoittelemme katkosta

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ei näy värikooodeja eikä ääniä edelleen, kun ei ole sitä kuntavalikkoa eikä edes sitä "asetukset"kohtaa, joka ei kyllä ainakaan minulla eilen ollenkaan toiminut, ei värit eikä äänet silläkään.

Anonyymi kirjoitti...

Sama ongelma täälläkin kuin edellisellä kirjoittajalla....

Anonyymi kirjoitti...

Täällä pelaa kyllä kaikki...

Rampe kirjoitti...

Värit ja äänet ovat siirretty rekisteröityneille käyttäjille, ainakin toistaikseksi. Syy ratkaisuun on palveluun viime aikoina kohdistuneen kuorman helpottaminen. Rekisteröityminen on kuitenkin edelleen ilmaista ja tilanne palautunee normaaliksi kun olemme saaneet tehokkaampaa "rautaa" sivuston taakse.

Anonyymi kirjoitti...

Anon. aloittaja sitten pisti rekisteröinnin vetään, kun tähän on jäänyt koukkuun aika vahvasti. Suurkiitokset edelleen hyvästä sivustosta, virven tulon jälkeen sentään jotain seurattavaa taustalla.

Anonyymi kirjoitti...

Ei toimi aikarajoitus "Hälytykset kartalla" -toiminnossa?

Tumix kirjoitti...

Kartan aikavalinta ei tosiaan myöskään ole tällä hetkellä toiminnassa. Palvelinongelmien takia ominaisuuksia karsittiin aika paljon ja nyt niitä palautetaan vähitellen.