23.11.2008

"Lumisade yllätti Tilannehuoneen"

Kärsimme taas tänään lumimyrskyn aiheuttamasta ruuhkasta. Todella suuri määrä vahingontorjunta-tehtäviä sekä suuret kävijämäärät saivat sivuston toimimaan hitaasti, välillä olimme jopa tavoittamattomissa.
Todellisuudessa lumimyrsky ei meitä yllättänyt, vaan olimme pyrkineet tekemään optimointeja ja varajärjestelmiä jo etukäteen. Valitettavasti säätöjen vaikutuksia ei normaalitilanteessa näe, vaan tuloksen näkee kun ruuhka on pahimmillaan. Tällä kertaa toimet eivät tepsineet toivomallamme tavalla.
Pahoittelemme tilannetta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tulee kommentti sulkekaa sivut niin säästää.Perustelut ohitseni Satakunnassa lentää luodin lailla sairasautoja ja Lääkäriyksikköä hälytyslaitteet vonkuen niinkuin ei muita maailmassa olisikaan varmaankin tarpeeseen , vaan ei sivullanne kun tänne tosiaan vihdoin pääsee niin ei minkäänlaista tuhrua asiasta .Vai onko noi ajot sittenkään kaikki ihan niinkuin pitää onpa pelastuslaitoksen kalusto käytetty jos kummenpaankin tarkoitukseen nimimerkki"minä vaan kysyn".

Rampe kirjoitti...

Hei, kiitos palautteestasi. Kuten blogimerkinnässä mainitsin, sivusto oli tosiaan tavoittamattomissa useaan otteeseen ja toimiessaankin hidas. Tämä johtui yksinkertaisesti palvelin-kapasiteetin loppumisesta.

Yhtäkään hälytystehtävää ei kuitenkaan ole jäänyt listaamatta, jos kyseiset tiedot ovat ylipäätänsä viranomaisilta lähteneet.
Lisäksi, ainoastaan pelastuspuolen hälytykset näkyvät, ambulanssien tehtävät eivät ole julkista tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
näyttää olevan pirun kiireistä pelastusväellä aattoiltana ja vuodenvaihteen seutuna ainakin ensimmäisenä tuntina. Sivusta seuranneena,ei voi kuin ihmetellä, miten holtitonta väkeä niiden ilotulitteiden kanssa hulluna humalassa häärii sytyttäen milloin minkäkin roskakatoksen,postilaatikon tms. tuleen. olisikohan syytä nostaa ilotulitteiden käyttöikää vieläkin korkeammaksi,vaikka 40v. sillä hyvin harva sen ikäinen enää niiden kanssa oikeasti örveltää,vaarantaen sivullisten terveyttä,taikka omaisuutta. Lopuksi pelastusalalla työskenteville haluan toivottaa oikein hyvää uutta vuotta... ja kiitos että olette olemassa.
terv.entinen "letku letkeä" helsingistä

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden 2009 kuntaliitoksista johtuen listalle päivittyy nyt useita hälytystehtäviä sekä vanhalla että uudella nimellä. Saadaanko asia korjattua joskus? Hieman häiritsee listan lukemista. Hyvää Uutta Vuotta!

Aki kirjoitti...

Vähän myöhässä tulee tämä vastaus, mutta..

Asia tulee korjautumaan viimeistään siinä vaiheessa kun uudet kunnat päivittyvät hätäkeskusten järjestelmiin.