9.10.2008

Pieniä lisäyksiä

- omia infoja voi poistaa
- aktiivisimmat käyttäjät voivat lisätä kuvia

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

koevedos tällä sivulla kun täällä on monellaista säätäjää

Anonyymi kirjoitti...

Näin tovi sitten hälytyslistalla poliisitehtävä-nimisen hälytyksen ja sillä oli oma logo. Oliko tämä jonkin sortin kokeilu?

Rampe kirjoitti...

Poliisitehtävät lisätään käsin listaan, eikä sen takana ole minkäänlaista automatiikkaa. Tämä ominaisuus lisättiin jotta meillä on valmius uutisoida myös muista merkittävistä tapauksista.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tänne mahdoillista edes saada poliisien tehtäviä näkysälle...?

Rampe kirjoitti...

Valitettavasti listausta poliisien tehtävistä ei ole missään saatavilla, joten automaattisesti niitä ei listalle saa. Olemme muutamia poliisien tehtäviä lisänneet käsin ja testailemme tätä ominaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Ensivaste -tehtäviä enää näytetä? Vai puuttuuko listalta muitakin ominaisuuksia kun näyttää niin lyhyeltä..

Rampe kirjoitti...

Ensivastetehtävät sekä automaattiset palohälytykset tulivat Pronton listalta, joka nyt on lopetettu tarpeettomana. Tarpeettomana siksi, että kaikki hätäkeskukset ovat siirtyneet käyttämään 112infoa.
Pyrimme selvittämään saataisiinko nämä tehtävät myös 112infoon mukaan, automaattihälytyksethän siellä aikoinaan olivatkin.

Anonyymi kirjoitti...

Listalla on ollut mielestäni liikaa infoa ensivastekeikoilta(rintakipu TMS.).
Onko jokin uusi ominaisuus vai ongelma?

Kun mediassa on pohdittu jo pelkästään tämän palvelun tarpeellisuutta, kannatta varmaan olla varuillaan ettei koko sivustoa suljeta. Sitähän me emme halua, mutta jos jossain pienessä kylässä on keikka missä lukee esim. kouristelu, niin kyllä se paljastaa potilaan henkilökohtaisia tietoja liikaa.

Rampe kirjoitti...

Hei, listalle on tosiaan alkanut tulemaan tosi arveluttavia tehtäviä. Nämä tulevat suoraan viranomaisten listalta ja aloimme muuttamaan niitä heti ensivastehtäviksi. Mutta koska voimme tehdä filtterin vasta nähtyämme nimikkeen, ne näkyvät hetken listalla.