30.4.2008

Hälytykset eivät päivity

Viranomaisten järjestelmät menivät epäkuntoon tänään iltapäivällä. Järjestelmästä vastaava taho ei pysty tilannetta korjaamaan, koska vika on kolmannen osapuolen tuottamassa osassa palvelua ja se ei ole päivystyksen piirissä. Tilanne korjaantuu aikaisintaan perjantai-aamuna, jolloin palvelusta vastaavat asiantuntijat toivon mukaan palaavat töihin.

Päivitys 2.5 klo. 14:20: Ongelmat korjaantuivat aamupäivällä ja parhaillaan tietokantaamme tulee hälytyksiä takautuvasti.

28.4.2008

Lisää ominaisuuksia

Viikonloppuna lisäsimme hälytyslistaan enemmän tai vähemmän onnistuneesti uusia ominaisuuksia. Suurin osa uusista ominaisuuksista näkyy rekisteröityneille käyttäjille. Kaikille näkyvä muutos on esimerkiksi se, että lisätietoihin voi nykyään lisätä suoraan kuvia. Kuvien lisäys ei kuitenkaan vielä onnistu yleisillä info-tunnuksilla, vaan se hoituu ylläpidon kautta. Hälytyslistaan on tullut tämän ominaisuuden myötä uusi kuvake: huutomerkkipallero jossa on filmin kuva. Tämä tarkoittaa että kyseiseen infoon on liitetty valokuvia, linkkejä valokuviin tai linkki videoon.

Automaattinen rekisteröinti-järjestelmä on myös julkaisua vaille valmis, tämän jälkeen jokainen voi itse luoda tunnuksensa ja pääsee käyttämään hyväkseen vain rekisteröityneille tarkoitettuja ominaisuuksia.

Viikonlopun aikana kartassa ja listassa oli toimintahäiriöitä, johtuen päivityksestä. Vaikka uusia ominaisuuksia oli testattu etukäteen, näin suuri kävijämäärä tuo aina tullessaan odottamattomia tilanteita.
Jos listassa löytyy vikoja/puutteita, lähettäkää siitä meille sähköpostia, osoitteeseen tuki@tilannehuone.fi.

21.4.2008

Viikonlopun ongelmat

Viranomaisten 112infon mediapalvelut kaatuivat perjantain ja lauantain välisenä yönä, emmekä saaneet päivitettyjä hälytyksiä järjestelmäämme. Yleensä 112infon ongelmat on saatu korjattua soittamalla tekniseen päivystykseen (24h), mutta nyt tapahtunut tekninen vika koski välitysjärjestelmän osaa, joka ei ollut päivystyksen piirissä. Saimme tietoomme jo lauantai-aamuna, että järjestelmää ei saada korjatuksia ennen maanantai-aamua.
Pahoittelemme aiheutunutta harmia, pidetään peukkuja että "heikoin lenkki" saadaan poistettua ketjusta.