28.4.2008

Lisää ominaisuuksia

Viikonloppuna lisäsimme hälytyslistaan enemmän tai vähemmän onnistuneesti uusia ominaisuuksia. Suurin osa uusista ominaisuuksista näkyy rekisteröityneille käyttäjille. Kaikille näkyvä muutos on esimerkiksi se, että lisätietoihin voi nykyään lisätä suoraan kuvia. Kuvien lisäys ei kuitenkaan vielä onnistu yleisillä info-tunnuksilla, vaan se hoituu ylläpidon kautta. Hälytyslistaan on tullut tämän ominaisuuden myötä uusi kuvake: huutomerkkipallero jossa on filmin kuva. Tämä tarkoittaa että kyseiseen infoon on liitetty valokuvia, linkkejä valokuviin tai linkki videoon.

Automaattinen rekisteröinti-järjestelmä on myös julkaisua vaille valmis, tämän jälkeen jokainen voi itse luoda tunnuksensa ja pääsee käyttämään hyväkseen vain rekisteröityneille tarkoitettuja ominaisuuksia.

Viikonlopun aikana kartassa ja listassa oli toimintahäiriöitä, johtuen päivityksestä. Vaikka uusia ominaisuuksia oli testattu etukäteen, näin suuri kävijämäärä tuo aina tullessaan odottamattomia tilanteita.
Jos listassa löytyy vikoja/puutteita, lähettäkää siitä meille sähköpostia, osoitteeseen tuki@tilannehuone.fi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko tietokantahakua tai hälytyslistan hakua tarkentaa palolaitoksen vastealueen perusteella, koska kuntarajat eivät aina määrää kunnan palolaitosta keikalle.

ps. en voinut lähettää teille sähköpostia osoitteeseen tuki@tilannehuone.fi.

Rampe kirjoitti...

Saako jostain selville nuo laitoksen vastealueet? Jos nämä tiedot ovat jossain listattuna, niin teknisesti ei ole mahdotonta.

Kokeilin itse tuota sähköpostia ja näytti jotain ainakin tulevan perille. Antoiko virheilmoituksen?