5.1.2008

Tilannehuone IRC:ssä

Tilannehuoneen ylläpidon tavoittaa edelleen myös IRC:stä, IRCNet-verkosta. Kanava on #tilannehuone

"Irkkiin" pääset esimerkiksi mIRC-ohjelmalla, joka on ladattavissa osoitteesta http://www.mirc.com.
Jos et jostain syystä halua/voi asentaa erillistä ohjelmaa, voit liittyä keskusteluihimme esimerkiksi osoitteesta http://webchat.xs4all.nl. Valitse IRC Network-kohdasta IRCnet, Nickname on nimesi jolla muut sinut näkevät sekä Chatchannel valikosta Other. Alle ilmestyvään ruutuun voit kirjoittaa kanavamme nimen, eli #tilannehuone

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuusula/jokela 11.01.2008 13:50:04 tieliikenneonnettomuus: pieni

Mikähän mahtaa olla kun pelastuslaitoksella kestää tulla 15min paikan päälle? On minun mielestä pitkä aika jos joku jää autoon kiinni. Vai miten on? Eikö lähempänä ole pelastusasemaa? Miksi ei käytetä oman kylän vpk:ta??? Uskon että oman kylän paloauto olisi ollut paikalla ensimmäisenä koska ensimmäinen ambulanssi oli paikalla noin 10minuutissa. Tämä oli jo toinen onnettomuus samassa risteyksessä alle kuukaudessa. Terveisin kyläläinen joka epäilee turvallisuutta!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Lähin pelastuslaitoksen asema on Hyvinkäällä/Järvenpäässä. Sieltä tulo kestää aikansa. Varmasti nopeammin paikallinen VPK olisi kohteessa. Tähän asiaan liittyen olisi varmasti järkevää ottaa yhteyttä Keski-Uudenmaan Pelastuslaitokselle. Uskoisin, että Pelastuspäällikkö Pekka Vänskä osaisi laittaa asiaa eteenpäin. Yhteyden häneen saa joko puhelimitse 09-8394 0001 tai e-mailitse pekka.vanska@ku-pelastus.fi.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö olisi kannattavaa tehdä rss-syöte ko. palvelusta, niin että voisi saada syöttenä vain tietyn paikkakunnan keikat. Vähän samaan tyyliinkuin "tietokantakyselytkin" on tehty, mut vaan rss muodossa

Rampe kirjoitti...

Tuo muokattava rss-syöte on ollut to-do -listalla lähes tulkoon alusta asti, pyrimme sen toteuttamaan heti kun suinkin ehdimme.

Anonyymi kirjoitti...

miks mulla ei enä toimi toi ircnet. tulee vaan Unable to connect to server (Connection timed out). ohjelmana mIRC. muilla servereillä toimii hyvin

Rampe kirjoitti...

Viittaisi vahvasti siihen, että yrittämäsi ircnet-palvelin ei toimi. Mihin osoitteeseen yritit ottaa yhteyden? Lähes kaikilla suomalaisilla internet-palveluntarjoajilla on omat osoitteensa IRCNetiin, esim. irc.saunalahti.fi, irc.inet.fi, irc.song.fi jne. Nämä ovat tarkoitettu vain ko. palveluntarjoajien asiakkaiden käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Vai vika viranomaisverkossa kun ei haluta näyttää vapun hälytyksiä ? Onhan tämä jo entuudestaan tuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Hälytykset eivät päivity normaalisti. Vika viranomaisten järjestelmissä ja se saadaan korjattua aikaisintaan perjantai-aamuna. Pahoittelemme häiriötä.????????????

Rampe kirjoitti...

Valitettavasti tämä on tilanne. Helsingistä hälytykset tulevat normaaliin hitaaseen tahtiinsa, mutta muu Suomi on pimeänä. Normaalisti viranomaisten järjestelmien tekniset virheet on saatu ratkaistua teknisen tuen kautta, mutta tässä tilanteessa ongelma on kolmannen osapuolen järjestelmässä, johon ei ole minkäänlaista päivystystä virka-ajan ulkopuolella.
Toivottavasti viimeistään tämän jälkeen asiaan kiinnitetään huomiota.
Olemme vähintään yhtä harmissamme tilanteesta kuin Te käyttäjätkin.