30.5.2009

Muutto tapahtunut

Vaikka aiemmassa viestissä kovasti vakuutin, että muuton ajakohdasta tiedotetaan tarkemmin, emme sitä tehneet. Nyt muutto on kuitenkin suoritettu ja Tilannehuone.fi pyörii uudella HUOMATTAVASTI tehokkaammalla palvelimella.
Olemme kuitenkin edelleen ns. siirtymävaiheessa ja osa kävijöistä ohjautuu edelleen vanhalle palvelimelle, osa uudelle. Tilanteen pitäisi normalisoitua viimeistään vuorokauden sisällä.
Pahoittelemme häiriötä.

29.5.2009

Tilannehuone muuttaa

Tilannehuone.fi siirtyy uudelle dedikoidulle palvelimelle viikonlopun aikana. Siirron aikana saattaa esiintyä katkoksia ja nimipalvelin-muutosten takia siirtymäaikana osa kävijöistä päätyy uudelle palvelimelle, osa vanhalle. Tiedotamme asiasta lisää kun siirron tarkempi kellonaika on päätetty.

Pahoittelemme mahdollista häiriötä.

13.5.2009

Väliaikaisia muutoksia

Olemme joutuneet karsimaan väliaikaisesti useita hälytyslistan ja kartan ominaisuuksia palvelimeen kohdistuvan kuorman vähentämiseksi. Muutos on tehty todella nopealla aikataululla ja tästä syystä sivuilla on joitain "kummallisuuksia", kaikki eivät toimi tai ne toimivat normaalista poikkeavalla tavalla.

Asia korjaantuu lähiaikoina, kun tilannehuone.fi sivusto siirtyy uudelle palvelimelle.

8.5.2009

Kunniamaininta Paras verkkoinnovaatio -kilpailussa

Tilannehuoneen sekä Karjalaisen yhteistyönä toteuttama Pohjois-Karjalan hälytyskartta sai kunniamaininnan Sanomalehtien Liiton verkkoinnovaatio-kilpailussa.
Karjalaisen palvelu perustuu Tilannehuoneen tekniikkaan, mutta kartta keskittyy Pohjois-Karjalaan ja toimitus täydentää viranomaisilta tulevia tietoja. Ensimmäisen palkinnon sai Kauppalehden yritystietopalvelu.

Sanomalehtien Liitto valitsi vuoden parhaat

4.5.2009

Teknisiä ongelmia

Olemme aamun ja aamupäivän ajan kärsineet teknisistä ongelmista, joiden takia sivusto on toistaiseksi tavoittamattomissa. Ongelmasta on informoitu palvelinta ylläpitävää tahoa ja korjausta asiaan odotetaan vielä aamupäivän aikana.

Päivitys: Tilannehuone toimii jälleen, pahoittelemme katkosta